SON DAKİKA
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, KUTLANDITosya'da,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı,Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması , saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından ,Tosya İlçe Stadyumunda coşku ile kutlandı.![]()
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına,Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ve eşi Hakim Sunel Öner Türköz,Tosya Garnizon Komutanı Himmet Polat,Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin,Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Akdaş,Tosya İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz,Tosya Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. Ercan Çelebi,AK Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç,CHP İlçe Başkanı Recai Gül,MHP Tosya İlçe Başkanı İsmail Yur,AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Zafer Nalbantoğlu,Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Korkmaz,Tosya Müftüsü Hikmet Yazıcı,siyasi parti temsilcileri,kurum amirleri,öğrenciler,sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kutlamalar,öğrencilerin, şiirler okumasının ardından,okulların hazırladığı çeşitli gösteriler ile devam etti.İlçede yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde,çeşitli etkinliklerde ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere, Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz ve eşi Hakim Sunel Öner Türköz,,Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin,Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Akdaş,Tosya Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd.Doç. Dr. Ercan Çelebi'nin,ödüllerini vermesinin ardından,okulların tören geçişi ile kutlamalar sona erdi.
Yükleniyor...
İLGİLİ HABERLER
YAZARLAR Tümü
SON DAKİKA
ÖZEL HABER
HAVA DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
SÜPER LİG
|