Bu haber kez okundu.

Tosya İmam Hatip Öğrencisi Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının İl İkincisi oldu

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesi İmam Hatip Anadolu Lisesi Öğrencisi Muhsin Muhammet Küçükkoç geçtiğimiz hafta Güreşte il birincisi olduktan sonra bu hafta Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının il finallerinde İl İkincisi oldu.  

Cide İmam Hatip Lisesi koordinesinde düzenlenen yarışmada Açılış konuşmasından sonra 12 farklı ilçeden gelen öğrenciler 3 bölümde Kuranı Kerim tilaveti yaptılar.

Yarışmada birinciliği Merkez İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Alperen Aslan, ikinçiliği Tosya İmam Hatip Anadolu Lisesi Öğrencisi Muhsin Muhammet Küçükkoç, üçüncülüğü ise İnebolu İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencisi Abdullah Çevik kazandı.

Tüm öğrencilere ve öğrencileri değerlendiren juri üyelerine çeşitli hediyeler verildi. Merkez İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencisi Ali Alperen Aslan Kastamonu’yu bölge yarışmalarında temsil edecek.

banner226
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Tosya Haberleri