HABER: MUSTAFA AĞACIKOĞLU

Tosya'da "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" Kampanyasına Yoğun İlgi

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından düzenlenen "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temalı 2024 yılı Vekâletle Kurban Kesim Organizasyonu kapsamında Tosya'da 189 hisse kurban emanet edilmiştir.

Tosya'da Korkutan Kaza: Dorse Yola Düştü Tosya'da Korkutan Kaza: Dorse Yola Düştü

Kampanya çerçevesinde yurtiçinde ve yurtdışında yoksulluk ve krizlerin yoğun yaşandığı bölgelerde kurban bağışları mazlum, mağdur ve muhtaç kardeşlerimize ulaştırılmıştır. Deprem bölgesi, Filistin, Afganistan, Suriye, Irak ve Arakan başta olmak üzere Afrika, Balkanlar ve Türk Cumhuriyetlerinde kesilen kurbanlar, hayırseverlerin emanetleri olarak ihtiyaç sahiplerine iletilmiştir.

Kastamonu İl Müftüsü Bekir Derin, bu anlamlı kampanyaya destek veren tüm Tosyalı kardeşlerimize teşekkür ederek, "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla Vekâletle Kurban Bağışı kampanyasına katılım gösteren herkese minnettarlığını dile getirdi. Ayrıca, bu hayırlı hizmette rehberlik eden kıymetli din görevlilerine de teşekkür etti.

Müftü Derin, "Rabbim kurbanlarımızı kabul eylesin, ibadet ve dualarımızı kabul eylesin. Selam ve dua ile Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum," diyerek halkın bayramını kutladı.

Editör: Sedat AĞACIKOĞLU