Tosya Ak Parti Belediye Başkanı İlk Aday Adayı Raşit Serdar Ündeyici

28 Ekim 2013 Pazartesi 07:22
Bu haber 1887 kez okundu

Tosya Ak Parti Belediye Başkanı İlk Aday Adayı Raşit Serdar Ündeyici Açıklamalarda Bulundu.

Tosya Ak Parti Belediye Başkanı İlk Aday Adayı Raşit Serdar Ündeyici

Ak Parti ilçe teşkilatlarına yapılacak olan belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği ve belediye meclisi üyeliği müracaatları içerisinde Tosya ilçesinde belediye başkanlığı aday adaylığı için ilk müracaatı 25.09.2013 tarihinde ilçemiz genç işadamlarından Raşit Serdar ÜNDEYİCİ yaptı.

Aday adaylığı başvurusunu alan Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali Sütçü yaptığı açıklamada, 1 Kasım 2013 tarihine kadar devam edecek olan adaylık başvurularında Kasım ayı içerisinde ilçemizde belediye başkanlığı aday adaylığı için
Teşkilatın eğilimini belirlemek üzere temayül yoklaması yapılacaktır.

Yapılacak temayül yoklamasından sonra belediye başkanlığı aylığı için Ak Parti genel merkezi tarafından nihai karar verilecektir. Genel merkezimizin vereceği kararın şimdiden ilçemize hayırlı olmasını ilçe teşkilatımızın adına diliyoruz.

AK Parti Tosya Belediye Başkan Aday adaylığını resmen açıklayan Raşit Serdar Ündeyici AK Parti İlçe Teşkilatı binasında basın açıklaması yaptı.

 Ündeyici açıklamasında; “Değerli Tosya Halkı Sözlerimin başında hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

 

Saygıdeğer Tosya Halkı; Siyaset, en genel anlamıyla, bir arada toplum olarak yaşayabilmemiz için ileri sürülen fikirlerin, girişilen eylemlerin toplamıdır. Farklılık ve çok sesliliğin olmadığı yerde siyasetten bahsedilemez.

Dolayısıyla toplum için yapılan siyasetin, hitap edilen kitledeki vatandaşlarla, teşkilatlarla yapılma zorunluluğu vardır.

Siyasette 
başarının anahtarı ekip çalışması, istişare, teşkilatlarla ve bu işe gönül veren insanlarla beraber ‘biz’ olabilmek ve biz olarak hareket edebilmektir. Tosya’yı iyi tanıyoruz. Toplumumuzu iyi tanıyoruz.
Nelere ihtiyacımız olduğunu ve nelere ihtiyacımız olmadığını biliyoruz. Tosyalı yönetimine farklılık kazandırmak için yola çıktık.İstişarenin önemli olduğunu biliyoruz. Cevheri ortak akıl olan, yeni bir yönetim hedefiyle yola çıkıyoruz.

Bunun en önce bereket, sonrasında ise gelişme ve ilerleme getireceğine inanıyoruz. Bir şehrin rutin işleri ve olması gereken işleri bitmez. Bu işler belediyelerin asli işleri arasındadır. Bunlar asla aksatılamaz ve geriletilemez.

Bunları yapmak için gelmiyoruz, bunları yapmak zaten boynumuzun borcu olacaktır ve bunlar Allah katında hesap sorulacak işlerdir. Bunların yanında sosyal belediyeciliği de ön plana çıkarmak amacı ile aday adayı oluyoruz. Yapacağımız her işi halkımızın ve uzmanların görüşlerini alarak yapacağız.

Yola çıkarken de şunu prensip olarak kabul ettik: Her ne olursa olsun kazanmak hedefimiz değil. Biz yeni bir şeyler yapmak istiyoruz, Allah izin verirse yol açılacaktır.

İnsanı kazanmadan şehri kazanamayacağımızı biliyoruz. Bir yola girdik Allah’tan hayır diliyoruz, hayır olmayan bir işte bizim olmamız mümkün değildir.  

Tüm dostlarımın ve hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin hakim olmasını temenni ediyorum” dedi.



Yorum Gönder

@name x
tosyason