İYİ Parti İstanbul Milletvekili Özel Açıklama

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Özel Açıklama

banner266

Haber: Sedat Ağacıkoğlu

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, İYİ Parti Tosya Belediye Başkanı Adayı Mustafa Güvenç ve Meclis Üyesi Adaylarla birlikte ilçe merkezinde seçmen ziyaretinde bulundu.

İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu Ticaret Odası ziyaret sonrası haber sitemiz mikrofonuna açıklamada bulunarak Tosya'lı seçmenden İYİ Parti Tosya Belediye Başkanı Mustafa Güvenç için destek istedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
emekli
emekli - 9 ay Önce

iyi parti adayi mustafa guvenc gazi makineden mezundur ve bircok projede gorev almis.agirbasli vizyon sahibi .birisidir.meclis uye kadrosu da yeni olup tosyaya faydasi dokunacak kisilerden olusmaktadir.

Gurbetçi
Gurbetçi @emekli - 9 ay Önce

Dedikleriniz doğru olabilir ama,sayın başkan adayı chp ile ittifak içinde. Tosyalı chp ye oy vermez.Chp ile iş yapan partiye de oy vermez.

Objektif Değerlendirme
Objektif Değerlendirme - 9 ay Önce

İYİ Partinin İlçe belediye başkan adayı, belediye meclis üyesi adayları, il genel meclisi adayları gerçekten pırıl pırıl insanlar. Samimi değerlendirmemiz bu yönde. Desteklerimiz onlara. Kendilerine başarılar diliyorum.

ali
ali - 9 ay Önce

mustafa bey gerçekten birşeyler yapmaya çalışıyor emekleri boşa gitmez inşAllah.

HHH
HHH - 9 ay Önce

Biz İstanbul da olsak da temennimiz ve isteğimiz sizin ekibinizin kazanması Allah yolunuzu açık eylesin

Yücel kara
Yücel kara - 9 ay Önce

Nezaman terk ediyorsunuz tosyayı????

Tosya Haberleri
SIRADAKİ HABER