TOSYA KAZANSIN..!

31 Mart Pazar günü Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 32 bin 198 seçmen oy kullanacak.

TOSYA KAZANSIN..!
banner266

Haber: Sedat Ağacıkoğlu

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Tosya ilçesinde oy kullanacak seçmen sayısı ve sandık sayısı belli oldu.

Tosya İlçe Merkezinde 76 ve 1 seyyar sandık olmak üzere 77 sandık konulacak.Tosya’ya bağlı toplam 53 köyde 65 sandık konulacak.

Tosya Merkez; 77 sandıkta 22 bin 112 seçmen oy kullanacak,

Tosya ilçesine bağlı 53 köyde ise 65 sandıkta 10 bin 086 seçmen oy kullanacak. 

TOSYA KAZANSIN...!

Öyle veya böyle! Bir seçim sürecini daha geride bırakıyoruz.

Artık bu saatten sonra da “Söz Tosyalı Seçmenin” olacak. Pazar günü İlçe merkezinde ve köylerinde “sandıkların” başına geçip “oylarımızı” kullanacağız. Şimdiden “31 Mart yerel seçimleri” ülkemiz ve Tosya’ya için Hayırlı Uğurlu olsun.

Kazanan tabi ki Tosya olsun…!

Bu seçim dönem eskilerine nazaran çok da hareketli bir seçim dönemi olmadı. Zaman zaman Belediye Başkan adayları “gergin” atışmalar olsa da seçmen arasında böyle bir gerginlik pek yaşanmadı.

 Gerçi her seçim döneminde olduğu gibi medyada bazı “günah keçileri” olmadı değil. Tosya’da bazı basın mensupları “günah keçisi” olup acımasızca eleştirildi. Her zaman doğruları tarafsızca yazmaya çalıştığımız için bu eleştirilerden biz de nasibimizi aldık. Bunlar her seçim döneminde olağan şeylerdir, bizler alıştık artık.

Seçim sürecinde kimsenin şahsına karşı bir “husumetimiz” asla olmadı. Bundan sonra da olmayacaktır…!

Bugün olduğu gibi yarın da birbirimizin yüzüne bakacağız. Çarşıda, pazarda yine karşılaşacağız. Dolayısıyla birbirimize düşman olamayız. Fikirlerimiz çatışıp tartışsak da “Küs” olamayız.

Pazartesi günü hangi partiden olursa olsun seçtiğimiz Belediye Başkanından “5 yıl” boyunca Tosya’ya hizmet etmesini bekleyeceğiz. Seçilen Belediye Başkanından meydanlarda vaat ettiği “projelerin” takipçisi olacağız.

Vesselam bu Tosya hepimizin, tosyahaberleri.com haber sitesi olarak diyoruz ki KAZANAN TOSYA OLSUN..

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2019, 23:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatansever
Vatansever - 7 ay Önce

Yolu Doğru olanın Yükü Ağır olur

Ali
Ali - 7 ay Önce

Kazim sahin sonuna kadar

Seçim
Seçim - 7 ay Önce

Evet tosya ve memleketimiz kazansin.hak kazansin.batil degil.kirlma ve kusme zamani degil artik iş yapma zamani olmali.gorelim Mevla neyler neylerse guzel eyler.

Tosya Haberleri
SIRADAKİ HABER