TOSYA ŞEHİDİMİZE SAHİP ÇIK

TOSYA ŞEHİDİMİZE SAHİP ÇIK
banner278

buraya tıklayınız

Haber: Sedat Ağacıkoğlu

18 Temmuz 2020 tarihinde İstanbul Bağcılar'da meydana gelen olayda Narkotik de görevli Tosyalı Polis Memuru Erkan Gökteke haih saldırıda Şehir düşmüştü.
Olay sonrası İstanbul polisi yaptığı operasyonda şehidimizin katil zanlıları Serdar Balta ve Oğuzhan Işık ile Kadir Aktar gözaltına alınmıştı. Yapılan aramalarda 3 silah da ele geçirilmişti. 

Soruşturmayı derinleştiren İstanbul Asayiş ekipleri 75 ayrı suç kaydı olan şüpheli Reis Begeç'i kısa sürede yakalamıştı.

Dün görülen davada Katil zanlıları Kadir Aktar, Oğuzhan Işık ve Reis Begeç çocuk ağır ceza mahkemesinde yargılandı.Şehit eşi Cemile Gökteke duruşma salonunda zanlıların dava sürecinde farklı ifade verdiklerini söyleyerek , suçsuzluklarının kanıtlanmamasına rağmen serbest bırakıldıklarını ifade etti.
Dava sonucunda Kadir Aktar’ın tutuklu yargılanmasına karar verilirken, Oğuzhan Işık ve 75 ayrı suçtan kaydı bulunan Reis Begeç adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Şehit eşi Cemile Gökten İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslendi

Tosya Halkının Şehidimize sahip çıkmak adına ve Şehid eşi Cemile Gökteke'ye destek vermek için Sosyal Medyanın gücünü kullanarak aşağıdaki linkleri tıklayarak yorum ve mesaj yazmalarını rica ediyoruz.

https://twitter.com/hashtag/sehidinesahipc%C4%B1ktuerkiye?s=08

https://instagram.com/cemileeerkann?igshid=ptwlawvowlix

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2020, 01:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Değirmenci
Hasan Değirmenci - 8 ay Önce

Öncelikle Şehidimiz ve tüm şehidlerimize Allah tan rahmet diliyorum..
Eğer bir insan hemde polis şehid edip elini kolunu sallayarak dışarıda gezebiliyorsa yazıklar olsun.. Yuhh olsun bu memlekette ADALET yok demektir..

Kutalmış
Kutalmış - 8 ay Önce

Yargılayanlar AKP nin meclis üyeleri gibi konuşulmuş. İnsanın yazdığı kitaba göre yargılanırsa adalet falan kalmaz ortada. Cezasını eşi kesmeli. İster kısas der, ister diyet der, ister bağışlar. Şehit eşinin yüreğini soğutacak bir ceza başka türlü verilemez.

Mustafa ekici
Mustafa ekici - 8 ay Önce

Şehidimizin kanı yerde kalmamalı adalet yerini bulsun hak ettikleri cezayı alsınlar şerefsizler

Hakan Tuna
Hakan Tuna - 8 ay Önce

Vatan millet bayrak ugruna şehit olan asker ve polisimizin kemikleri sızlar bu duruma 75 ayrı suçtan aranan ve polise kurşun sıkıp şehit eden bu şerefsizleri serbest bırakan adaletin ve bu adaleti dagıtmaya çalışan hakim ve savcıları bir Tc vadandaşı olarak şiddet ve nefretle kınıyorum.Bu terörist kanlı pisliklerin kaç kişiyi daha zehirlemesi kaç polisi daha şehit etmesi bekleniyor.Hiç kimse ilahi adaletten kaçamaz hakimide savcısıda suçlusuda en büyük adalet Rabbimin adaletidir...

Hasan Liman
Hasan Liman - 8 ay Önce

Şehit Erkan için adalet istiyoruz başka canlar yanmasın başka yavrular babasız kalmasın diye

Alp Temoçin
Alp Temoçin - 8 ay Önce

Türkiye yi avrupanın meksikası olmaktan kurtarmak için görev yapan ve herkesin gözü önünde şehit düşen gencecik polisimizin katilleri nasıl serbest bırakılır? Nasıl bir yargılama, nasıl bir hukuk anlamış değilim. Böyle adalet olur mu? Anlamış değilim. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Vicdan kalmamış. Yazıklar olsun.

Oğuzhan
Oğuzhan - 8 ay Önce

vay halimize...

Tosya Haberleri
SIRADAKİ HABER