KASTAMONU - TOSYA YOLUNDA HEYELAN MEYDANA GELDİ

09 Mayıs 2014 Cuma 22:03
Bu haber 1979 kez okundu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde yağan yağmur nedeniyle meydana gelen sel suları ve akan çamur Tosya - Kastamonu Karayolunu ulaşıma kapattı.


Tosya-Kastamonu Yolunda Heyelan Meydana Geldi paylaşan: tosyahaberleri

Tosya Çamlıdere bağlar başı Mevkiinde çamur yola aktı.  Yağan yağmurla birlikte tepelerin yamacından kayan toprak ve çamur Kastamonu Yolu’nu trafiğe kapattı. Polis ekipleri ve belediye ekiplerinin kısa sürede ulaştığı Kale yakası bağlar başı Çamlıdere Mevkiinde yol açma çalışmaları hızla başladı.  Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş’te olay yerine gelerek çalışmalar hakkında ekiplerden gerekli bilgileri aldı.

1 metreye yakın çamur yığını oluştuğu Tosya –Kastamonu Karayolu’nda Tosya şehir merkezine gelen ve Kastamonu’ya giden araçlar yolda mahsur kaldı. İş makineleriyle birlikte bölgeye gelen belediye ekipleri yol açma çalışmalarına başladı.  Belediye ekiplerinin bir saat süren çalışması sonucunda Tosya Kastamonu Karayolu trafiğe açıldı.

Tosya Kastamonu Karayolu Bağlarbaşı Mevkii Kastamonu 68.km de yola akan sel suyu ve çamurun ardından yol çamurdan tamamen temizlenerek trafik normale döndü.  









Yorum Gönder