TOSYA (İHA) - Kastamonu ili Tosya ilçesi şehir içinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı
Edinilen bilgilere göre ilçenin Kuru çay caddesinde seyir halindeki A.Yiğit'in kullandığı 37 KD 460 plakalı motosiklet karşıdan karşıya geçmek isteyen R.Tokmak ( 85) yaşındaki yayaya çarptı.Çarpışma sonrasında R.Tokmak ağır şekilde yaralandı.
Görgü tanığı Hüseyin Değerli kazayı şöyle anlattı’’ R.Tokmak marketten çıktıktan sonra karşıya geçmek için yola çıktı .İlk önce motosikletin geldiğini fark etti fakat daha sonra tekrar yola doğru yürüdü.Bu sırada aşağıdan gelen motosiklet yaşlı amcayı son anda fark etti.Sonra duramayarak çarptı.Çarpmanın etkisi ile A.Yiğit ve R.Tokmak yaralandı’’dedi.
.jpg)
Kaza sonrası olay yerine gelen 112 ambulansla yaralılar Tosya devlet hastanesine kaldırıldılar. Emniyet güçleri olay yerinde inceleme yaparak soruşturma başlattılar.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
yaz gelince motorsikletliler ve kendini bilmeyen insanların hız tutkusu ve ahlaki değerlerin yozlaşması neticesi bazılarına hareket çekmeleri neticesi bu kazalar maalisef oluyor. her gece çanakkale şehitleri caddesi osmanlı parkı çok tehlikeli hale gelmiş sanki ralli alanı gibi olmakta. ama memleketin ileri gelenlerine ve bazı şahıslara zarar gelmedikçe bunlarla ilgilenen bulunmamaktadır. sanki burada y aşayana halk başka bir millet gibi
memleketten sorumlu olan mülki ve idari amirlerin bu konulara acilen el koymaları gerekmektedir. aksi takdirde daha çok canlar yanacaktır.