Tosya D-100 Karayolunda Heyecan Dolu Dakikalar

banner294

Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda Trafiği tehlikeye atarak seyreden yapancı plakalı Otobüsü takibe alan Bölge Trafik Ekipleri otobüsü boş bir alana park ettirerek sorgulama yaptı.

D-100 karayolunda filimler aratmayan aksiyon dolu o anlar trafikte seyir halinde olan bir başka aracın kamerasına yansıdı. Yağmurlu havada Trafiği tehlikeye atarak son sürat giden yapancı plakalı otobüsü takibe alan Tosya Bölge Trafik ekipleri siren çalarak yavaşlamasını ve durmasını istedi.

Polislerin uyarısına aldırış etmeden süratli bir şekilde yoluna devam eden otobüsün önüne geçen polis ekipleri yabancı plakalı otobüsü terk edilmiş bir benzinliğin park alanına girmesini sağladı.

Şüpheli otobüste inceleme yapan güvenlik güçleri dur ihtarına uymayan ve Trafiği tehlikeye atan sürücüye Cezai işlem uyguladı.

Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

YORUM EKLE
YORUMLAR
Atilla Özkan
Atilla Özkan - 3 yıl Önce

Kopeksiz koyde comaksizmi geziyorlar basin cezayi

Aziz saygı
Aziz saygı - 3 yıl Önce

Bu yabancı plakalı otobüsler çok hızlı gidiyorlar kural tanımıyorlar bunları mobese ili veya eds ile takip eden yok galiba

Tosya Haberleri
SIRADAKİ HABER

ABAYIN-DOGAN-TUGLA-REKLAM.gif

banner298