AK Parti Tosya İlçe Yönetimi Açıklandı

banner294

AK Parti Tosya İlçe Yönetimi Açıklandı
banner278

Haber : Sedat Ağacıkoğlu

 AK Parti Tosya İlçe yönetim listesi belli oldu.

İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Corcor, yeni yönetimini açıkladı..
AK Parti Tosya’da, yenilenme süreci devam ediyor. Eski Başkan Metin Ekşi ve yönetimin geçtiğimiz günlerde İstifa etmesi sonrasında, İlçe Başkanlığına Mustaf Corcor atanmıştı. AK Parti Tosya ilçe Başkanı Mustafa Corcor merakla beklenen yeni Yönetim Kurulu Listesini açıkladı.

Açıklanan liste şu şekilde:

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 23:40
Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa tosyalı
Mustafa tosyalı - 3 yıl Önce

Liste çokk vasat resmen şok oldum kalite yerlerde

Recep Davut DOĞRU
Recep Davut DOĞRU @Mustafa tosyalı - 3 yıl Önce

Kendisi veya yakınlarını listede göremeyenlerin vereceği bir tepki olmuş.
Miss gibi liste olmuş. Allah yollarını açık etsin. Her kesimden insan var. Daha ne olsun.

Tosyali
Tosyali - 3 yıl Önce

Bakalım bunlar ne kadar dayanacak

Hayri
Hayri - 3 yıl Önce

Kesin ilk işleri havalı davranmak tepeden bakmak üst düzeye selam alt düzeye hadi oradan demek olacak

Felsefe Reel
Felsefe Reel - 3 yıl Önce

Listede asil ve yedek üyeler arasında eskilerden kazımı göremedim . Demek ki artık yaşadıklarıyla, yaptıklarıyla ilgili hatıralarını, hatıratlarını yazıyor sanırım. Yaşadıklarıyla ilgili kitap yazar, yayınlarsa hiç şaşırmam.

Kalp Gözü
Kalp Gözü - 3 yıl Önce

Aşağıdan yukarıdan yolun sonu gözüküyor. Keşke yedek üyeleri ASİL üye olarak yazsalar idi. Yedek üyeler daha asil gözüküyor, daha güzel gözüküyor. Bu yedek üyeler de kendilerini niye asıl üye değilde yedek yazdırırlar anlamış değilim. Demek ki asil üyeler daha asil gözüksünler diye. Yedek yazılarak isimlerini ad ve soyadlarını yıpratmışlar. Yedek olduklarını çocukları görmesin, çok üzülürler sanırım. Keşke yedek üyelerin adını soyadını yazmasaydınız, yayınlamasaydınız. Yedeklere yazık olmuş.

İlçe Ülke
İlçe Ülke - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun. Şehircilik ve Şehirlilik Kültürüne ve Zihniyetine uygun, güvenilir, kayırmasız, şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetiminiz olur kanısındayım Bedevi kültür ve zihniyeti ile yetişenlerin etki ve tesirinde kalmazsınız umarım.

Alş
Alş @İlçe Ülke - 3 yıl Önce

Hımm. Öncekiler kayırma filan yapıyorlardı diyosunuz yani

Riza
Riza - 3 yıl Önce

Hayirli olsun.Hayirli hizmetlere vesile olsun.

Yalçın Can
Yalçın Can - 3 yıl Önce

Hayırlı olsun, Mustafa Corcor çok isabetli bir karar, basiretli bir şahsiyet, başarılı olacağından eminim. Tebrikler


Tosya Haberleri
SIRADAKİ HABER

ABAYIN-DOGAN-TUGLA-REKLAM.gif

banner298