Tosya'da 1 Öğrenci 1 Fidan Kampanyası yapıldı

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafınca başlatılan 1 Öğrenci 1 Fidan Kampanyasında 8 Ortaöğretim okulundan toplamda 240 öğrenci katıldı.

Tosya'da 1 Öğrenci 1 Fidan Kampanyası yapıldı
banner278

buraya tıklayınız

İlçe orman müdürlüğü tarafından getirilen 1000 adet  çam fidanı  öğrencilere dağıtıldı. Fidan dikim kampanyasına Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz ve Kurum amirleri de destek verdi.

İlçe Milli Eğitim müdürlüğüne ait 124. Hatıra Ormanına gelen 240 öğrenci ve okul müdürleri fidanları tek tek diktiler.

Fidan diken öğrenciler  ; “ 1 Öğrenci 1 Fidan kampanyasına katılarak bizlerde fidan diktik, yıllar sonra bu alanda bizlerin de birer dikili ağaçlarımız olacak hemde orman gelişimine ve doğal çevreyi koruma ve desteklemeye yönelik güzel bu  uygulama için herkese teşekkür ediyoruz.” Dediler.

Fidan dikimi sonrasında öğrencilere Ayran ve Kıymalı Pide ikramı yapıldı.

Alaattin Keşoğlu
Kastamonu – Tosya

YORUM EKLE
YORUMLAR
M.SAİM KIRIŞ
M.SAİM KIRIŞ - 9 yıl Önce

çok şükür memleket olarak yikici degil yapici ve yaptirimciyiz birde orman köylümüzün ormanlarini o birileri degilde orman köylümüze verilse kesimler memlekette talan edilmekten kurtulsa saygi deger birokratlar memlekete dönmek isteyene yardimci olamiyoruz madem gidene engel olalim nüfuzumuz 35 yil önce üçyüz elli bin iken şuan yine ayni rakamdayiz malesef bir hafta önce dört aile daha memleketten hüzünle ayrildi.

Tosya Haberleri
SIRADAKİ HABER