

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU
KASTAMONU (İHA) - Kastamonu'nun Tosya ilçesinde Türkiye Muhtarlar Federasyonu Derneği Tosya Şubesi’nin Dernek başkanı ve yönetimi seçimi 27.02.2016 tarihi Cumartesi günü saat 13:00 da yapılacak.
Genel Kurul toplantısı Belediye Modern Çarşı’da Belediye Başkanı Kazım Şahin ve mahalle muhtarlarının katılımı ile başlayacak. Toplantı aşağıdaki gündem maddeleri ile başlayacak.
1.Yoklama ve açılış konuşması
2.Saygı duruşu ve istiklal marşı
3.Divan heyetinin seçilmesi
4. Yönetim ve Denetim kurulları seçimi
5. Dilek ve temenniler
6. Kapanış
Cumartesi günü yapılacak olan Muhtarlar Derneği Başkanlık seçimine 1992 yılından 2016 yılına kadar 24 yıl başkanlık yapan Cumhuriyet Mahallesi Abdullah Mülayim aday olmayacağını açıkladı. Seçime Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Halim Koçak tek liste ile katılacak.
Seçim öncesi Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin aşağıda isimleri yazılı eski muhtarlara ve görevi devredecek olan dernek başkanı Abdullah Mülayim’a Hizmet Onur Belgesi verecek.
1:Murat Çil Bahçelievler Mahallesi Muhtarı
2:İsmail Cebeci Yunus Emre Mahallesi Muhtarı
3:Salim Göktepe Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı
4:Hüseyin Dede Hocafakıh Mahallesi Muhtarı
5:Sebahattin Yeşil Kargı Mahallesi Muhtarı
6:Celal Kütük Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı
7:Yaşar Kolcu Camiatik Mahallesi Muhtarı
8:İsmail Demiroğlu Çatma Mahallesi Muhtarı