Otopark sorunun her geçen gün büyüdüğü Tosya’da zaman zaman itfaiye ekipleri, yangın vakalarına müdahale etmekte zorlanıyor. Gün içinde gelen yangın ihbarına müdahale etmek isteyen itfaiye aracı Hacıpir Mahallesinde Hayvan Pazarına giden yolun kesiştiği kavşakta araç engeliyle karşılaştı. Park yapan araçlar yüzünden yangın vakasına geç kalan itfaiye aracı geçebilmek için uzun süre uğraştı. Yaklaşık on beş dakika süreyle kavşakta mahsur kalan itfaiye aracı sürücüsü zor anlar yaşarken, çevredki vatandaşlar otomobillerini pervasızca çeken vatandaşlara sitem etti.
Tosya'da Yangına Müdahale Etmek İsteyen İtfaiye Aracına Trafik Engeli


Tosyadaki şöförlerin bir çoğu duyarsız araç park etme konusunda

günde en az 3 sefer trafik çarşıda şöyle dolanıverecek. yanlış park edenlerin alayını fotoğraflayıp, cezayı adresine gönderiverecek.

Bu sekilde acil durumlarda Ambulas ve ifaye araci yalnis park edilen araclara carparak yada surterek gecmeli. Ambulas icinde can tasiyor, itfaye ise icinde can olacak bir yangina yetismeye calisiyor. Arabasi yalnis park eden hem ifaye yada ambulasin hasarinida karsilamali

Sonrada itfaiye geç kaldı derler.oraya bi çözüm bulmaları şart

TOSYAYI YÖNETMEĞE TALİP OLAN KİŞİ VE KİŞİLER PALAVRAYI LAF SALATASINI BIRAKIP İLK ÖNCE BAKACAKLARI ŞEY YAŞANILABİLİR BİR ŞEHİR NASIL YAPILIR. ŞU AN TOSYA'NIN NÜFUSU 30000 BUNU NASIL 100000 HEDEFİ OLMALI. DIŞARIDAN GELEN BİR ŞAHIS AYNEN SÖYLEDİĞİ İSTANBULDAN VEYA ANKARADAN GELDİM BURASININ ORADA NE FARKI VAR HER YER KEŞMEKEŞ DİYOR. HİÇ OLMAZSA ORADA ÇOCUKLARIMIN TORUNLARIMIN YANINDA KALIYORUM. DİYOR. BUNU ORTADAN KALDIRABİLECEK YÖNETİCİLERE İHTİYAÇ VAR

İMSAK
05:42





Tosya Haberleri
Tosyada şoför olmak, sinyal vermemek... Çift sıra park yapmak...Geçiş hakkı senin olduğu halde nezaket gösterip , buyrun geçin dediğinde teşekkür etmemek...(kuralları uyanları tenzih ediyorum)
Haberde olduğu gibi ilginç park etmek de gelinen son nokta.