Tosya Belediyesi ilk Dört Ayda Sosyal Belediyecilik Hizmetinde Zirve Yaptı

banner294

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil hizmetlerini anlatmak ve çalışmalarını değerlendirmek üzere basın toplantısı düzenledi.

Haber: Sedat Ağacıkoğlu


Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in başkan yardımcısı Mustafa Mola ile birlikte makam odasında düzenlediği toplantıya basın mensupları katıldı.
Konuşmasına 4 aylık süreyi değerlendirerek başlayan Başkan Kavaklıgil; “Malumunuz 4 aylık bir süre zarfının içerisindeyiz. Elimizden geldiği kadar özverili bir şekilde çalışma ve mesai harcama söz konusu gerekeni yaptığımıza inanıyorum. Belediyecilik anlayışı içerinde belediyeciliğin gerektirdiği çalışmaları yapmanız gerekiyor. 4 aylık süre içinde birçok problem ve sorunlarla karşı karşıyayız.

Bizim seçimden önce halkımıza verdiğimiz sözümüz vardı, Tosya Belediye Başkanlığı şeffaf bir belediye başkanlığı olarak yönetilecek. Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin her vatandaşımıza aynı mesafede olacağız diye seçimden önce söz vermiştik. Bugün Tosya Belediye Başkanlığı çatışı altına gelen herkesle ilgileniliyor, kimse ben belediyeye gidip de görüşemedim diyemez. Vatandaşımızın sorun ve sıkıntılarıyla ilgilenmeye çalışıyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil çalışmaları başlıklar halinde şöyle sıraladı;
Sosyal Belediyecilik


Belediye hizmetleri içinde sadece alt yapı üst yapı çalışmaları yok. Bunun içinde sosyal hayatında olması gerektiğini defalarca vurguladık. Göreve geldiğimiz günden itibaren sahada uygulamaya başladık. Bu nasıl uygulama? İlk önümüzde Ramazan vardı. Ramazan etkinlikleri yaptık. Ramazan etkinliklerindeki sebep, milli ve manevi değerlerimizi kaybetmememiz. Biz öyle bir gençlik yetiştirmeliyiz ki milli ve manevi değerleri bilen ve sahip bir gençlik.
Sosyal belediyeciliğe Ramazan etkinlikleri ile başlamış olduk. Bunların akabinde yaz tatili nedeniyle yaz Kur’an Kursları başladı. Çocuklarımızı teşvik etmek amacıyla dondurma etkinlikleri düzenledik. Çünkü yaz kursları çocuklarımız için önemli. Çocuklarımız manevi değerlerini bu kurslarda öğreniyor, sonraki zamanlarda farklı işleri oluyor zaman olmuyor. Çocuklarımızı teşvik için dondurma etkinliği düzenledik, kurslara katılan çocuklarımıza dondurma ikram ettik ve bu etkinliğimizde hayırseverlerimiz tarafından finanse edildi.
Yine kültürel etkinlikler kapsamında 7’den 70’e sinema etkinlikleri kapsamında kültür merkezimizde sinema etkinliği düzenledik ve 4bin vatandaşımıza sinema imkanı sunduk''dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2019, 21:40
Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Demir
Murat Demir - 3 yıl Önce

Ne sosyal belediyeciliğinden bahsediyorsunuz. Millet kıraathanesi neden kapalı? Cuma günü kamelyada içki içiliyordu millet kıraathanesinin önünde. Sizin sosyal belediye anlayışınız bu kadar

Oğuzhan
Oğuzhan @Murat Demir - 3 yıl Önce

Millet Kıraathanesi diye açılıp boşa birsürü paralar dökülen yerden bahsediyorsun sanırım.Oranın belediyeye olan maliyetini biliyor musun peki? İstersen birazda bunlardan bahsedelim. Senin sosyalleşmekten kastın buysa her akşam gel ben sana çay ısmarlarım...

zayıf belediyecilik
zayıf belediyecilik - 3 yıl Önce

Volkan başkan böyle devam edersen sana 1 dönem yeter fazlası Tosya"ya ve Tosya halkına zarar.. whatsapp hattı falan boş işler herkesin herkes de telefonu var millet birbirini tanıyor istediği anda istediğini buluyor belediyeden.... Sen çözüm üret halkın istediğini ver eksikler belli yapılacaklar belli oyalama milleti..

Ramazan demirbaş
Ramazan demirbaş - 3 yıl Önce

Başkanım şu tuvalet soruna bir çare bulun yada birine verinki işletsin dışardan gelen bir misarir girse utanıyorum kendi kendime lütfen birçare bence çokda zordegil bırakın paralı olsun ama temizlik olsun pislik götürüyo.saygılar

Sedatt
Sedatt - 3 yıl Önce

Zayif belediyecilik adi altinda kurdugunuz cumlelerle algi operasyonu yapiyosunz.4 aylik zamn diliminde imkanlar dogrultusunda çabalayan bir baskan görüyoruz.Allah razi olsun.

mert
mert - 3 yıl Önce

sayın murat demir marketten almışlardır 2 tane maltana onu bira zannetmişsindir sana kadar insan yok hiç içki içildiği fark edipte oradan amiride geçiyor bekçisi memuru öğretmenide mutlaka noktayı koyarlardı sen rahat ol içki değildir .

çorumlu
çorumlu - 3 yıl Önce

ramazan demir isim yorumcuya katılıyorum tuvaletler paralı olmalı

Tosya Haberleri
SIRADAKİ HABER

ABAYIN-DOGAN-TUGLA-REKLAM.gif

banner298