MENDERES CADDESİ MODERN YÜZÜNE KAVUŞUYOR

Tosya Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde revize işlemlerine başlanan Menderes Caddesi üzerindeki yol ve yaya kaldırımı yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

MENDERES CADDESİ MODERN YÜZÜNE KAVUŞUYOR
banner278

buraya tıklayınız

Bozuk olan yolun tasfiyesinin ardından yaya kaldırımı yapım çalışmalarına başlayan ekipler daha sonra cadde üzerinde bordür ve parke döşeme işlemlerine başlayacak. Kısa zamanda bitirilerek ulaşıma açılması planlanan yolun daha sonra ara bağlantı yolları da gözden geçirilerek gerekli revize işlemleri uygulanacak.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak yetkililerce yapılan açıklamada; “İlçe merkezini TOKİ bölgesine bağlayan ve yine halkımızın da büyük bir kısmının ikamet ettiği Menderes Caddesi’nin yeniden yapım işlemleri dahilinde yaya kaldırımı, bordür ile kaldırımların yoldan ayrılması ve yol yapım çalışmalarına başlanmış ve hızla çalışmalara devam edilmektedir. Geçtiğimiz kış döneminde kar ve sel suları ile aşınan Menderes Caddesi üzerinde yürütülen işlemler bitirildikten sonra halkımızın kullanımına açılacak ve bu çalışmalar esnasında da yine sel suyu giderleri de gözden geçirilecek. Ayrıca bölgenin ara bağlantı yolları da yapılması planlanan işlemler arasında yer almaktadır” denildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2013, 09:36
YORUM EKLE
Tosya Haberleri
SIRADAKİ HABER