Kargı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan Öğretmenler 24 Kasım Öğretmenler Gününde gün içinde yapılan kutlama törenleri ardından akşam Tosya Doğramacı otelde Tosya Anadolu Lisesi ve Ortalıca İlköğretim okulu öğretmenleri ile birlikte doyasıya eğlendiler.
Kargı Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Özata’ nın da katıldığı Yemekli programa İlçede çeşitli okullarda görev yapan yaklaşık 40-50 öğretmen ve aileleri ile Tosya Anadolu öğretmen lisesi ve Ortalıca ilkğretim öğretmenleri ve aileleri Tosya Doğramacı otelde buluştular.
Akşam saat 19,00 da başlayan programda Tosya’nın meşhur sanatçılarından Abdullah İrtik’in çaldığı oyun havalarıyla öğretmenler doyasıya eğlendiler.
Yemekten sonra Tosya Anadolu Lisesi Müdürü Mutullah Bora kısa bir konuşma yaparak gelen misafirlere teşekkür etti.
Yorum Gönder