Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'den Ticaret Odası Başkanına Çağrı

banner294

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde 16 Ekim 2017 tarihinde Tosya Sanayi ve Ticaret Odasının Temel atma törenine katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Tosya eğitimine katkı sağlayacak Okul sözü vermişti. Törende konuşma yapan Tosya’nın üniversite hedefi olduğuna dikkat çeken Başkan Ekşi TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan ilçe eğitimine katkı sağlayacak bir Okul için destek istedi. O gün Tosya Ticaret Odası Başkanı Metin Ekşi’nin konuşmasını dikkatle takip eden ve not alan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu daha sonra kürsüden yaptığı konuşmasında ‘’ Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin yurt genelinde okullar inşa ediyor eğer Allah Ömür verirse ve önümüzdeki dönem seçimlerde tekrar bu göreve devam edersem ve de benim Oda başkanım benden böyle bir istekte bulunuyor ise bende buradan söz veriyorum önümüzdeki dönem Tosya’ya Okul Sözü veriyorum “Tosya’ya yapacağımız okul şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Aradan geçen 1,5 yıl süre içinde TOBB Başkanının Tosya ilçesine verdiği Okul sözünde herhangi bir gelişme yaşanmadı. Geçtüimiz günlerde bir programda tosyahaberleri.com haber sitemizin gündeme dair sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Tosya Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Metin Ekşi'ye çağrıda bulunarak '' Konu hakkında detaylı bir bilgim yok. Fakat Ticaret Odası Başkanımız derseki başkanım bize böyle bir söz vardı beraber bir Ankara'ya gidelim Okulun sözü ile alakalı girişimde bulunalım derse Başımızın üstünde yeri var.Hiç ikiletmeden ertesi gün Ankara'ya gideriz. Eğer öyle bir söz verildi ise biz takipçisi oluruz''dedi.

TOBB BAŞKANI RİFAT HİSARCIKLIOĞLU'NUN TOSYA'ya OKUL SÖZÜ VİDEOSU

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2019, 00:08
Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

Sedat Ağacıkoğlu -Tosya İHA Muhabiri

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hmd
Hmd - 3 yıl Önce

Maalesef Metin Ekşi bile söz sahibi bu ülkede.

Turkmen Sahin
Turkmen Sahin - 3 yıl Önce

Bence bir projeyle gidilsin. Nereye, kaç derslikli olacak ona göre bir proje dahilinde, milli eğitim müdürüyle birlikte gidilsin. Yoksa yine sallamasyon olur.

Tosya Haberleri
SIRADAKİ HABER

ABAYIN-DOGAN-TUGLA-REKLAM.gif

banner298