HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU
Kastamonu´nun Tosya İlçesi D-100 karayolu Organize Sanayi kavşağında meydana gelen Trafik Kazası 1 kişi hafif yaralandı.
Edinilen bilgilere göre; Tosya’dan Organize sanayi istikametine seyir halinde olan 37 KE 957 plakalı otomobil sürücünün sanayi kavşağına yaklaştığı anda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Yoldan çıkan otomobil toprak yığınına çarparak durdu.
Tosya Bölge Trafik ekipleri ve kaza sonrası olay yerinde yol trafik emniyetini alarak D-100 karayolu trafik akışını güvenli şekilde sağladı.
Emniyet güçleri olay sonrası soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2019, 22:44
Ona arkadan gelen araç dokunmuştur sol sinyali yaktiginda arkadan gelen araç sollama yapıyor diye hız kesmiyor ardından o da solluyor bakıyordu duracak gibi tam sağ yaparak yola devam ediyor o esnada tampona dokununca kendini kavşak üstü toprakta buluyorsunuz şansınız varsa canın kurtuluyor araba pert