Haber: Sedat Ağacıkoğlu
Kastamonu'nun Tosya ilçesi Gökomuz köyünde sabah saatlerinde çıkan yangında üç ev tamamen yandı.Yangında bir kaişi yanarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre Tosya ilçe merkezine 35 km mesafede bulunan Gökomuz köyünde sabah saatlerinde Tahir Sakzcı'ya ait evde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.Köylülerin yangını İlçe İtfaiyesine ve İlçe Jandarmaya haber etmesi sonrası yangın alanına çok sayıda itfaiye intikal etti.Tosya Belediyesi itfaiye ve Orman itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonrası yangın kontrol altına alındı.
Gökomuz köyünde 3 evin tamamen yanması sonrasında Evde yalnız yaşadığı iddia edilen 89 yaşındaki Tahir Sakzcı yangında hayatını kaybetti.Olay sonrası İlçe Cumhuriyet Savcısı ve İlçe Jandarma Komutanı yangın alanında inceleme yaptı.
İtfaiye ekipkleri kontrol altına alınan yangını soğutma çalışmasına devam ediyor.İlçe Jandarma ekipleri yangının çıkış nedeni ile ilğili inceleme ve soruşturma başlattı.
Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2019, 15:05
Öncelikle geçmiş olsun rabbim beterinden korusun
Her köyün merkezi bir yerine büyük bir vana şu yetersizse depo ve uzun bir hortum sistemi şart gogomuza itfaiye gitmesi için en az 45 dk yüklüyse birbucuk saat bu zamanda yangın zaten yakar bitirir köy muhtarları bu en önemlisi lütfen gereken köylerimize bunu yapalım gerekirse yardımlaşma usulüyle bile olsa herkes yardımcı olacaktır