Tosya'da Trafik Kazasında Yanan Otomobilin içinden çıkan Yaşlı Adam

banner266

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA)- Kastamonu’nun Tosya İlçesi D-100 karayolunda iki gün önce meydana gelen Trafik Kazasında yanan otomobilin içinden yaralı olarak kurtarılan yaşlı adam hayatını kaybetti.

İki gün önce meydana gelen Trafik Kazasında Tosya ilçe merkezinden Ortalıca köyüne seyir halinde 34 CAV 36 plakalı otomobil, sürücüsü Murat Yazar’ın (69) direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atmış ve otomobil alev alarak tamamen yanmıştı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Murat Yazar ve eşi Emine Yazar çevreden yetişenler tarafından araç içinden yaralı olarak çıkartılmış ve olay yerine gelen 112 ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.

Kazada ağır yaralı olarak Kastamonu Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan sürücü Murat Yazar (69) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.     

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

   (SDA-

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 08:30
YORUM EKLE
Tosya Haberleri
SIRADAKİ HABER