SEDAT AGACIKOĞLU
KASTAMONU(İHA) – Kastamonu'nun Tosya İlçesi D-100 karayolunda tavuk yüklü bir TIR’ın seyir halindeyken bir anda alev alması korku dolu anlar yaşattı
Yangın ekiplerin yaklaşık yaım saat süren çalışması sonucu kontrol altına alınırken, TIR’ın motor bölümü büyük hasar gördü.
Olay,Tosya ilçesinin Bölge Trafik mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muammer Çaybaşı (54) idaresindeki 68 HS 928 plakalı bir TIR, bölge trafik rampasına geldiğinde henüz belirlenemeyen bir sebepten alev almaya başladı. Kısa sürede TIR’ı etkisi altına alan alevler, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmasının ardından kontrol altına alındı.
İtfaiye ekipleri yangın sonrası soruşturma başlattı
Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 17:14
İtfaiye aracıda taa marangozlar sitesinden E 5 yoluna ininceye kadar ne zahmetler çekmiştir ama,, bir tane yedek arazöz'ün Namık Kemal ilköğretim okulunun oralarda veya Hastanenin oralarda uygun bir yerde yedek bir şube bulunması lazım bence diye düşünüyorum.