Bu haber kez okundu.

SEDAT AGACIKOĞLU

KASTAMONU(İHA) Kastamonu’nun Tosya ilçesi Çorum Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre İstanbul’dan Erzincan istikametine gitmekte olan Mehmet Fatih Tekin yönetimindeki 24 DJ 240 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonu Çorum Kavşağı’nda takla attı.

Meydana gelen kazada yaralanan sürücü Mehmet Fatih Tekin olay yerine gelen 112 ambulansı ile Tosya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyet güçleri kazanın ardından soruşturma başlattı.
Anahtar Kelimeler:
çorum KavşağıKastamonuTosya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adem OLGUN 1 ay önce

İlçemize 40 km uzakta olan Çankıraya Bağlı Ilgaz ilçesinin tüm kavşak problemleri halledilmiş, Yine ilçemize 36 km mesafede bulunan Çorum İline Bağlı Kargı ilçesinin kavşak problemleri bitmiş ne hikmetse güya Türkiyenin 3. Büyük kavşağı diğe namlı bizim kavşağımız bu güne kadar bitmememiştir. Karayolları 15 bölge ilimizde olduğu halde acep Tosya bu hizmeti neden alamıyor. Halkımı kötü yoksa memleket siyasetçileri siyaseti hobi olarakgördüğündenmi bu işlerin üzerine eğilinemiyor sözleri geçmiyor. Bunda bir acaiplik var ama anlayan anlıyor anlıyamıyan ninni ile uyutuluyor.

Avatar
ilayda 1 ay önce

türkiyenin 3. en büyük kavşağını yapacağız diye havalanacağınıza ılgazdaki gibi bir kavşak yapsaydınız şimdiye kadar bitmişti. siyasiler uyuyor bürokratlar uyuyor vatandaş ölüyor

Avatar
vatandaş 1 ay önce

bana göre tosyadan geçenler için kavşak uyarıları radyodan yapılsın buda bir hizmettir bence

Tosya Haberleri