

HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU
KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Çepni köyü mevkiinde meydana gelen Traktör kazasında 2 kardeş ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre ilçe merkezine 12 km uzaklıkta bulunan Çepni köyü yolunda Burak E.(23) idaresindeki 37 ET 650 plakalı traktörün devrilmesi sonucu meydana geldi. Trafik Kazasında traktör sürücüsü Burak E(23) ve kardeş Bayram E.(14) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulans ile Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kaza sonrası olay yerinde toplanan köylüler yolun bozukluğundan şikâyet ederek yetkililerden yaklaşık 5 köyün kullandığı yolda gerekli çalışma ve düzenlemelerin yapılmasını istediler.
Kaza sonrası ilçe Jandarma Trafik Ekipleri soruşturma başlattı.
(SDA-
Bu neyin veryansı anlayamadim çok güzel olduğunu goz lerimle gordum yollar cok iyi daha dun geldim bayram boyunca uc dort sefer kullandim yolu bayram boyunca ben 45 yasindayim o yollarin dili olsada anlatsa 13 14 yasimdan beri bilirim o yolu ben bile korkarim o yolda biraz dikkat edin lutfen bu yorim kaza oldugu icin degil milletin yorumlari icin kaza yapan kardeslerime Allahtan acil şifa lar dilerim