Kategoriler

tosyahaberleri

Tosya Gençlik Merkezinden Sosyal Sorumluluk Projesi

Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde kurulan Gençlik Merkezi ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan ilk etkinlik; Tosya Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte yapıldı. Etkinliğin tamamlanmasının ardından Tosya Gençlik Merkezi tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada; “Tosya Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Tosya Gençlik Merkezi olarak; Gençlerimizi sosyal sorumluluk bilincinin geliştirilmesi için sokak hayvanlarını besleme ve içinde bulunduğumuz covid-19 pandemi sürecinde hareketliliği artırmak ve bedensel gelişimin sağlanması için doğa yürüyüşü ve akabinde de sabah kahvaltısı etkinliği düzenlenmiştir.

Gençlik Merkezimizin açılması ile birlikte daha çok gencimize hizmet vermek adına önümüzdeki haftalar da pandemi süreci covid-19 korunma tedbirleri alınarak gitar, bağlama, ebru, hat sanataı, akıl zeka oyunları, masa tenisi, yabancı dil ve işaret dili kursları ücretsiz olarak açılacaktır.

Evlerinde bilgisayar ve internet erişimi olmayan öğreticilerimiz için EBA erişim noktası olarak hizmet verme çalışması başlatılmıştır.

Haydi gençler, Gençlik Merkezine” denildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNCEL
471 Kez Görüntülendi.
TOSYA HARSAT MAHALLESİNDE ELEKTRİK YOK
ASAYİŞ
394 Kez Görüntülendi.
Tosya D-100'de Trafik Kazaları Peşpeşe Geldi
GÜNCEL
767 Kez Görüntülendi.
Tosya'da Elektrik Kesintisi
ASAYİŞ
1525 Kez Görüntülendi.
Tosya Çevlik Köyü Kavşağı Trafik Kazası
GÜNCEL
1491 Kez Görüntülendi.
İzmir Depremi sonrası Tosya Belediyesi Depreme karşı projelendirme Planı Hazırladı
GÜNCEL
775 Kez Görüntülendi.
Tosya Müftüsünden Mevlid-i Nebi Haftasında Minikler Ziyaret
GÜNCEL
2614 Kez Görüntülendi.
Tosya'nın Gözü Kulağı Bu Şantiyede
GÜNCEL
1652 Kez Görüntülendi.
Başkent Edaş'dan Tosya'da Elektrik Kesintisi ile ilgili Önemli Açıklama
ASAYİŞ
1135 Kez Görüntülendi.
Tosya-Ortalıca Kavşağında Trafik Kazası
GÜNCEL
3951 Kez Görüntülendi.
TOSYA'DA YARINDA ELEKTRİK YOK