Kategoriler

tosyahaberleri

Tosya'da Mursi İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Tosya'da Mursi İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Tosya'da Mursi İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Yorumlar

Eses 5 Ay Önce

Son bir ayda kaç tane Şehit verdiğimizden bi haber olanlar mevzu arap olunca saf saf dizilir olmuşlar. Meselem Mursi falan değil iyi adamdır kötü adamdır bilmem. Benim bildiğim arap seviciliğimiz o kadar üst seviyeye çıkması gerçek problemlerimizin dahi önüne geçmesi.

akaevli 5 Ay Önce

ŞEHİTLERİMİZİ ÖNEMSEMEDİĞİMİZ SONUCUNA NASIL VARDINIZ.?. ÖTE YANDAN; MISIRDA DARBE YAPAN İRADE İLE BU ÜLKEYİ BÖLMEK İSTEYEN ULUSLAR ARASI KOALİSYONUN AYNI MERKEZDEN BESLENDİĞİNDEN BİHABERSİNİZ. AŞAĞILIK BİRİSİ OLDUĞUNUZ ANLAŞILIYOR Kİ MİLLETİMİZİN ŞEHİDLERİMİZE OLAN HASSASİYETİ ÜZERİNDEN TOPLANAN KALABALIĞI ZAN ALTINDA BIRAKIYORSUNUZ. BİLMİYORSANIZ SÖYLEYEYİM; EFENDİMİZ “BİRBİRİNİ SEVMEKTE, BİRBİRİNE ACIMAKTA VE BİRBİRİNİ GÖRÜP GÖZETMEKTE MÜMİNLER, TEK BİR VÜCUT GİBİDİR. O VÜCUDUN BİR ORGANI RAHATSIZ OLUNCA ÖTEKİ ORGANLARIN TAMAMI UYKUSUZLUK VE DERİN BİR RAHATSIZLIK HİSSEDER. HASTA OLAN ORGANIN ISTIRABINI DAİMA PAYLAŞIRLAR. “ EMRİNE UYDUK VE EL BAĞLADIK. ARAPLARI SEVMEYE GELİNCE MÜSLÜMANI SEVMEKLE MÜKELLEFİZ ÇÜNKÜ BİRBİRİNİZİ SEVMEDİKÇE CENNETE GİREMEZSENİZ UYARISINI DA BİLİYORUZ. ANCAK BU MESELELERE ÇOK FAZLA KAFA YORMAYIN. BİZ BİLİYORUZ Kİ SİZ BİZDEN DEĞİLSİNİZ. ÇÜNKÜ BİZDEN OLAN BÖLE DÜŞÜNEMEZ.

haydaa 5 Ay Önce

Hayır yapıyorsunuz madem kıbleye bari dönün de mi? Yanlış bilmiyorsam kıble biraz daha sol çapraz da kalır.

Eses 5 Ay Önce

Akaevli arkadaşım aşağılık gibi kavramları hakaretlerini kullanarak ne kadar samimi bir müslüman olduğunuzu gösteriyorsunuz az delikanliliğınız varsa bugun çinde bir turk sair yine sizin dediginiz zihniyet benzeri tarafindan öldürüldü onun icinde kilarsiniz ayni namazi. Kilinda musluman mi seviyorsunuz arap mi gorelim.

Eses 5 Ay Önce

@akaevli kişisine Müslümanlığınızı kötü sözler söyleyerek hakaret ederek aşağılık diyerek göstermektesiniz. Bugün bahsettiğiniz koalisyonun bir benzeri bugün doğu Türkistan'da bir Türk Müslüman kardeşimizi katletti az biraz delikanlılığınız varsa gider onun içinde cenaze namazı kılarsınız. Ne kadar arapçı ne kadar Müslümansınız görürüz. Burada ayet paylaşmakla olmuyor. Riyakarlık bir zümreye yalakalık sinenize işlemiş.

Daha Fazla Haber
GÜNCEL
672 Kez Görüntülendi.
Üç Hilalin Tosyalı Ülkücü Şehit Yaşar Özcivlez’i kabri başında andı
GÜNCEL
519 Kez Görüntülendi.
TOSYA'DA MEVLİDİ NEBİ HAFTASI PROGRAMI MÜFTÜLÜK TARAFINDAN AÇIKLANDI
GÜNCEL
3744 Kez Görüntülendi.
Zikirden Dönen Aile Tosya'da Trafik Kazası Geçirdi
ASAYİŞ
2359 Kez Görüntülendi.
Tosya'da Yüz Üstü Düşen Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti
GÜNCEL
1346 Kez Görüntülendi.
Tosya İtfaiyesinden Kedi Kurtarma Operasyonu
GÜNCEL
3550 Kez Görüntülendi.
Tosya'da Cumhuriyet Bayramı Törenleri Foto Kareleri
GÜNCEL
3768 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Bayramının 96.Yıldönümü Tosya'da Çoşku içinde Kutlandı
GÜNCEL
4621 Kez Görüntülendi.
Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavklıgil Gazi Fırat Zorba için Bakın Ne Yaptı
GÜNCEL
2225 Kez Görüntülendi.
Tosya'da Cumhuriyet Bayramı Fener Alayı
ASAYİŞ
4520 Kez Görüntülendi.
ÇAYA UÇAN OTOMOBİL SON ANDA