HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU
KASTAMONU (İHA) – Kastamonu´nun Tosya İlçesinde İlçe Tarım Müdürlüğünün ‘"Kedi, Köpek ve Gelinciklerin Kimlik ve Kayıt Altına Alınması”’’ yönetmeliği kapsamında ilçede bulunan 23 Mahalle ve 54 Köy muhtarı 4 Ocak 2022 tarihine kadar sahipli köpekleri ve kedileri kayıt altına almaya çalışıyor.
İlçenin en büyük 4 mahalle muhtarı tüm mesailerini mahallelerinde bulunan Sahipli Köpekleri ve kedileri kayıt alına almaya harcıyor. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Muzaffer Acar,Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Halim Koçak, Hacıpir Mahallesi Muhtarı Mehmet Erzaim ve İbniselim Mahallesi Muhtarı Cengiz Genç muhtarlık ofislerinde ellerinde kâğıt kalem Sahipli köpekleri ve kedileri kayıt etmek için çalışma yapıyor.
Mahalle muhtarları mahalle sakinlerinden 4 Ocak 2022 tarihine kadar evlerinde besledikleri Kedi ve Köpekleri muhtarlıklara gelerek kayıt ettirmelerini ve gecikme veya kayıt yaptırmayanların cezai duruma düşeceklerini önemle duyurdular.
Murat 7 Gün Önce
Bütün sorunlarımız bitti it peşinde koşalım Allah akıl fikir versin sizlere nediyim
HÜSEYİN EKEN 6 Gün Önce
Özellikle E80 yolu kenarındaki mahalle ve köylere bölge trafik dahil kolluk kuvvetleri destek vermeli, araçlar duruyor köpeği bırakıyor ve devam ediyor,
tosyalı 5 Gün Önce
murat isimli yorumcu o it dedigin canlilar Allahin bize emanetidir.
harsat 5 Gün Önce
murat isimli yorumcu sana ne
Mahalle sakini 5 Gün Önce
YENİ bir virüsle karşı karşıyayız hâlâ Allahın sessiz kullarıyla uğraşılıyor sonumuz hayrola hiç iyiye gitmiyoruz BOZKURT ilçemizden ders alamamışız