Tosya Belediyesi kent merkezini yeniden imar ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri uzun zamandan beri 100. Yıl Caddesi Kuruçay kenarında bulunan deforme olmuş yaya kaldırımını yenileyerek yeniden hizmete sunacak. Özellikle şehrin giriş ve çıkışları ile ana caddelerinin oldukça muntazam olması gerektiğini vurgulayan Başkan Volkan Kavaklıgil, bu doğrultuda çalışmalarını şekillendirdiklerini belirtti.
Başkan Kavaklıgil yapılan hizmetlerin ileriye dönük olduğunu vurgulayarak; “Bizim temel amacımız bu şehri daha yaşanabilir hale getirmek ve bunun için çaba sarf ediyoruz. Ana gayemiz günübirlik, göstermelik çözümler üretmek değil özellikle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ülkeyi emanet ettiği gençliğe daha yaşanabilir bir kent sunmaktır. Çalışmalarımızı da özellikle engelli vatandaşlarımızın rahatça ulaşım sağlaması yönünde şekillendiriyoruz” dedi.
Mehmet Eser Ankara dan 6 Ay Önce
Başkanım su belediye ve camilerin tuvaletlerine de birer temizlikçi gorevlendiriverseniz çok güzel olacak. Selamlar.
Bağımsız 6 Ay Önce
Başkanımız maşAllah tebrik ederim. Birde kavşak ve anayol çevreleri yapılsa iyi olur. Şehirler arası bu yoldan geçenler imrenmeli. Başkanımız onuda yapar. Güzel planlı Bir ağaçlandırma yapılabilir.
Eses 6 Ay Önce
Sadece bozuk olan ağaç diplerinin onarımından ziyade toptan bir yenileme çalışması olması gerekir aslında. Seçim öncesi başka bir adayın proje olarak kullandığı bir video vardı o proje hayata geçirilebilinir. Memleketin en üstünden en altına kadar yekpare bir şekilde yeniden kaldırımların inşası şart. Hem üzerine engelli bireyler için erişilebilirlik seviyesinde düzeltmelerde daha rahat yapılır bu şekilde.
çatalkayalı 6 Ay Önce
camilerin tuvaletlerini temizleme görevi İMAMIN işidir. sAYIN MEHMET ESER (ANKARA)
Çatalkayalı 6 Ay Önce
İsabet olmuş. Zamanla her şey güzel olur. acele etmeden yavaş yavaş düşüne düşüne, sora sora,